Ambroxol-Teva, tabletta hurutos köhögés ellen – Felszakítja, ami letapadt!

Ambroxol-TEVA 30 mg hurutos köhögés elleni tabletta

Az Ambroxol-TEVA 30 mg hurutos köhögés elleni tabletta, kifejezetten a felnőttek és kamaszok hurutos köhögésére ajánlott, orvosi rendelvény nélkül kapható gyógyszer. Az Ambroxol-TEVA kiválóan használható minden, felsőlégúti megbetegedéskor kialakuló hurutos köhögés „felszakításához”, de hatástalan marad száraz köhögés esetén. Tradicionális és világszerte bevált hatóanyaga, az ambroxol-hidroklorid 1973 óta gyógyítja az akut és krónikus légúti megbetegedésben szenvedő emberek tömegeit.. Mellékhatások csak ritkán fordulnak elő, használata a kezdetektől fogva biztonságosnak és megbízhatónak számít.

Az Ambroxol-TEVA (régi nevén: Ambroxol Q) márka megbízhatóságát és népszerűségét, jól jelzi, hogy 11 éve ebből a hurutoldóból adnak el hazánkban a legtöbb dobozt.*

 

4+1 ok, miért az Ambroxol-TEVA hurutos köhögés elleni tabletta

Az Ambroxol-TEVA 30mg hurutos köhögés elleni tabletta, 4+1 ponton segíti a szervezetet a hurut „felszakításában”:

  1. Elfolyósítja a tüdőben és légutakban kórosan besűrűsödött, tapadós nyákot.
  2. Nem csak elfolyósítja a tüdőben és légutakban lévő sűrűs, tapadós nyákot, de a nyáktermelő mirigyeket is úgy stimulálja, hogy az általuk termelt nyák már eleve a termelődéskor hígabb halmazállapotú legyen.
  3. Serkenti a csillószőrök mozgását. A légutak felületét szőnyegként borító csillószőröcskék ostorszerű csapásokkal mozgatják a képződött nyákot felfelé. Mivel a megfázáskori, sűrű és elnehezült nyákkal nincs könnyű dolguk, ezért igazán hasznos nem csak a nyák elfolyósítása, de a csillószőrök mozgásának serkentése is.
  4. Serkenti a surfactant képződést. A tüdőhólyagocskák felületén lévő, filmszerű réteg (surfactant) igen fontos védelmi funkciót játszik a hólyagocskák kifeszítésében, ezért a megfázáskori károsodásuk eredménye, hogy némileg „összeesnek”, így megnehezíthetik a légzést. Az Ambroxol-TEVA hurutos köhögés elleni tabletta hatásának köszönhetően azonban, a gyógyszer szedése serkenti a tüdőt e vékony surfactant réteg képzésére, így a hólyagocskák feszesen tartásában.
+1 Ha háziorvosa antibiotikum terápiát alkalmaz megfázásos tüneteire, gyakran ajánl mellé hurutoldót is. Néhány hurutoldónál előfordulhat, hogy bevételüket nem javasolják az antibiotikummal egyidőben, mert megváltoztatják az antibiotikumok hatását. Mivel az Ambroxol−TEVA nem befolyásolja az antibiotikumok működését, ezért szedésekor azok hatása nem csökken. Antibiotikum szedése mellett, válassza az Ambroxol-TEVA hurutoldót!

 

Hurutos köhögés elleni tabletta a Teva-tól

Meggyőződésünk, hogy minden családban jól használható az Ambroxol-TEVA hurutos köhögés elleni tabletta, hiszen szelíd gyógyszer**, mert nem csak az egyik leghatékonyabb hurutoldó, de a hurutoldáson felül további 3 ponton segíti a gyógyulást.

 

*2000-2011, hivatalos PharmMIS adatok alapján

** Szelíd gyógyszer alatt értünk minden olyan gyógyszert, amelynek használata több évi használat során sem okoz toxikológiai kárt a szervezetben.